Een speciale uitzending vanuit het Rijksmuseum. Nooit eerder streek het team neer in het Rijksmuseum in Amsterdam. Bezoekers laten tussen Hollandse Meesters als Rembrandt en Vermeer hun schatten van zolder taxeren. De grote tafel waar de belangrijkste vondsten worden getaxeerd, staat pal voor de Nachtwacht.

Daar bespreken de experts met Frits Sissing een bijzonder Boeddha-beeld, een uniek en onbekend zelfportret van Wouterus Mol en een tinnen kan die voor expert Jan Beekhuizen een hoogtepunt uit zijn 23-jarige Tussen Kunst en Kitsch carrière vormt.

                                     LEES MEER OVER DE OBJECTEN UIT DEZE UITZENDING

 

Tussen Kunst en Kitsch App

Wil je zelf ook proberen in te schatten hoeveel iets waard is? Is die glimmende, overdadige armband bijvoorbeeld kunst of kitsch? En iets dagelijks als een peper- en zoutstel, dat kan toch nooit veel waard zijn? Met de Tussen Kunst en Kitsch App kun je zelf de waarde van objecten schatten!

Schat de waarde van de objecten die in de loop der jaren door onze experts zijn beoordeeld. Je neemt het daarbij op tegen een vriend of een willekeurige tegenstander. Degene die de meeste punten behaalt, wint het spel. Of speel de TV Challenge spelen: schat de waarde van de voorwerpen die in de komende uitzending van Tussen Kunst en Kitsch te zien zijn. Wie weet het expertniveau te behalen? 

                                                                               DOWNLOAD HIER DE APP

Deel dit artikel