In de TV Show is Ivo Niehe thuis in Bennekom bij Rob en Henriëtte de Nijs. Waarom wilde de zanger zijn afscheidsvoorstelling in het Antwerpse Sportpaleis voor 14.000 man al na 20 minuten afbreken? Hoe kijkt hij nu naar beelden van toen hij nog in topvorm was?

blockquote
Ik herken mezelf niet. Ik zit in het leven van iemand anders.
Rob de Nijs

Zijn vrouw Henriëtte vertelt hoe ze bij het eerste concert van Rob meteen zei: ’Met die man ga ik trouwen’. Hoe combineert ze echtgenote zijn en moeder van de 9-jarige Julius nu met de rol van mantelzorger voor Rob die de ziekte van Parkinson heeft?

Verder in de TV Show, David Alexandre Winter

In Boston vond Ivo David Alexandre Winter terug. Veertig jaar geleden was hij te zien in de eerste uitzending van de TV Show. Toen had Ivo er geen enkel besef van wat Johnny Kleerekoper (zijn echte naam) in zijn jeugd had meegemaakt.

Hij was 8 maanden oud toen hij, na zijn ouders, op transport gezet werd naar concentratiekamp Bergen-Belsen. Zijn ouders en Johnny overleefden, vader Israël is een van de Holocaust-overlevenden in het SHOHA-project van Steven Spielberg.

Zijn zoon heeft er een stormachtig liefdesleven op nagehouden, tot hij in Amerika de rust vond bij de vrouw met wie hij nu 38 jaar samen is. Een bijzonder verhaal.

De TV Show, maandag 20 december om 21.20 uur op NPO 1.

Deze uitzending terugkijken

Deel dit artikel