Ivo Niehe portretteert inspirerende persoonlijkheden uit binnen- en (vooral) buitenland met een internationale reputatie. Deze aflevering: modeontwerper Jan Taminiau en Benedikt Taschen.

Modeontwerper Jan Taminiau is onder andere bekend door zijn door de pers bewonderde jurken voor Koningin Máxima. Ivo Niehe bezoekt hem in zijn atelier in Baambrugge en vraagt hem hoe onze Koningin, maar ook bekende popsterren als Beyoncé en Lady Gaga bij hem terechtkomen.

Verder bezoekt Ivo in Los Angeles de wereldwijd succesvolle uitgever Benedikt Taschen. Taschen heeft in zijn catalogus boeken die in prijs variëren van 9 tot wel 50.000 euro. Sommige van zijn boeken wegen zelfs 35 kilogram. Ook is de uitgever verantwoordelijk voor titels als ‘The Big Butt Book’ en ‘The Big book Of Breasts’. Taschen woont in een soort vliegende schotel in Hollywood en heeft de meest geweldige verhalen over zijn contacten in Nederland.

Op reis en in de studio portretteert Ivo Niehe inspirerende persoonlijkheden uit binnen- en (vooral) buitenland met een internationale reputatie. Ook het 33e seizoen wordt een zoektocht naar bijzondere hoofdpersonen die door hun onorthodoxe kijk op het leven, hun grenzeloze ambitie of kleurrijke karakter onze horizon verbreden.

Deel dit artikel