De hoofdgast in deze uitzending van de TV Show op Reis is Chris Jagger. De jongere broer van Mick Jagger, voorman van de Rolling Stones.

Chris Jagger vertelt over het leven met een wereldberoemde broer (‘Ik moet me altijd gedragen’), hun gezamenlijke vakanties vroeger, hun gebrekkige contact die de twee nu hebben en hun samenwerking bij een lied als eerbetoon aan hun overleden vader.

Chris, zelf ook zanger en componist, maakte verbazingwekkend genoeg met zijn trio een toernee langs de kleinste zaaltjes van Nederland, van Spijkerboor tot Pingjum. 

Alexandra Hirschi

En een portret van Alexandra Hirschi, zij heeft de bijnaam ‘Supercar Blondie’. Deze 34-jarige Australische vlogger die via You Tube en Facebook een ster werd door haar vakkundige, maar ook humoristische recensies van de meest extravagante auto’s. Auto's met futoristische ontwerpen waarvan de meeste nooit de weg op zullen gaan.

Supercar Blondie
Bron: AVROTROS
Supercar Blondie
Supercar Blondie

Boer Zoekt Vrouw-baby

Brad Crane en Stacie Marmion vonden elkaar tien jaar geleden bij de Australische versie van 'Boer Zoekt Vrouw', Farmer wants a wife. Ze trouwden en kregen drie dochters.
Hoe gaat het met ze na jaren van droogte en gigantische bosbranden in Australië? Ze hebben al hun fokdieren noodgedwongen moeten verkopen. 

Maar wie was de allereerste Boer Zoekt Vrouw-baby? De zoektocht bracht Ivo naar wijnboer Alexander Wratschko en zijn vrouw Petra in Oostenrijk. Alexander deed mee aan Bauer sucht Frau en vond daar zijn grote liefde. Inmiddels hebben ze drie kinderen.

Alexander Wratschko en zijn gezin
Bron: AVROTROS
Alexander Wratschko en zijn gezin
Alexander Wratschko en zijn gezin

TV Show op Reis, zondag 8 maart om 21.25 uur op NPO 1.

_
Op reis en in de studio portretteert Ivo Niehe inspirerende persoonlijkheden uit binnen- en buitenland met een internationale reputatie. Ook het nieuwe seizoen wordt een zoektocht naar bijzondere hoofdpersonen die door hun onorthodoxe kijk op het leven, hun grenzeloze ambitie of kleurrijke karakter onze horizon verbreden.
_

Deel dit artikel