In de eerste TV Show op Reis van dit seizoen is Ivo Niehe in Moskou. Hij spreekt de 40-jarige Russische miljardairszoon, popster en projectontwikkelaar Emin Agalarov die getrouwd is met het Russische topmodel Alyona. Hij wordt ervan verdacht prostituées geregeld te hebben voor Donald Trump tijdens zijn bezoek aan Rusland.

Ook gaat het verhaal dat hij een grote rol gespeeld heeft bij de inmenging in de Amerikaanse presidentsverkiezingen. Bijna 3 jaar heeft het team van Robert Mueller onderzoek naar hem gedaan, maar nooit eerder wilde Emin op alle verhalen reageren. Nu geeft hij voor het eerst opening van zaken.

Een gesprek met Emin Agalarov

Het leven na Boer Zoekt Vrouw

Ivo gaat langs bij boer Geert in Groningen. Hoe gaat het nu met hem? En in Zeeland is hij bij boerin Bertie en haar vriendin Rosita. De twee zijn nu drie jaar samen na een nogal chaotische start van hun relatie. Ivo wil een antwoord op de vraag: hoe groot is de invloed op je verdere leven na deelname aan Boer Zoekt Vrouw?

Boerin Bertie en haar vriendin
Bron: AVROTROS
Boerin Bertie en haar vriendin
Boerin Bertie en haar vriendin

Live verslag van de gevolgen van het coronavirus

En Ivo heeft een gesprek met China-correspondent Sjoerd den Daas. Hij deed als een van de eersten live verslag van het coronavirus in China en kreeg te maken met de autoriteiten. 'Inpakken en wegwezen', was de boodschap.

TV Show op Reis met Emin Agalarov, Sjoerd den Daas en boerin Bertie,
zondag 23 februari 2020 om 21.30 uur op NPO 1.


Op reis en in de studio portretteert Ivo Niehe inspirerende persoonlijkheden uit binnen- en buitenland met een internationale reputatie. Ook het nieuwe seizoen wordt een zoektocht naar bijzondere hoofdpersonen die door hun onorthodoxe kijk op het leven, hun grenzeloze ambitie of kleurrijke karakter onze horizon verbreden.

Deel dit artikel