In deze uitzending is Ivo Niehe thuis bij Nienke Plas en haar gezin. Ook bezoekt hij boer Jos en Dycke uit Boer Zoekt Vrouw.

Thuis bij Nienke Plas

Ivo Niehe is thuis bij Nienke Plas en haar man Resley en hun 5-jarige zoontje. Nienke Plas is vlogger en bekend van YouTube. Daar en op Instagram laat ze alles zien; haar borstvergroting, huwelijksaanzoek, huilbuien en meer. 

Maar Nienke Plas is ook theatermaakster, zangeres en presentatrice. Na het winnen van 2 Televiziersterren is ze op toernee langs de grote Nederlandse theaters, overal is het uitverkocht.

Bekijk het item met Nienke Plas en haar gezin

Thuis bij vlogger Nienke Plas

Boer Jos en Dycke

En hoe is het met het 'ideale' Boer Zoekt Vrouw koppel Jos en Dycke? Wat is hun rol bij de huidige kandidaten van het programma Boer Zoekt Vrouw? Ivo gaat bij ze langs.

Boer Jos en Dycke
Bron: AVROTROS
Boer Jos en Dycke
Boer Jos en Dycke

Familie van Vuuren

Maak kennis met Marlice en Rudie van Vuuren. Samen met hun 2 jonge kinderen wonen ze in the middle of nowhere in het Afrikaanse Namibië en zetten zich in voor natuurbescherming. Waar ze kunnen helpen ze wilde dieren. Deze familie ontbijt met jonge bavianen en beleven onrustige nachten. En wat is de rol van actrice Angelina Jolie bij hun levenswerk?

Bekijk het item van familie van Vuuren in Namibië

Familie van Vuuren zet zich in voor natuur en dieren in Namibië

TV Show op Reis, zondag 1 maart 2020 om 21.35 uur op NPO 1.


Op reis en in de studio portretteert Ivo Niehe inspirerende persoonlijkheden uit binnen- en buitenland met een internationale reputatie. Een zoektocht naar bijzondere hoofdpersonen die door hun onorthodoxe kijk op het leven, hun grenzeloze ambitie of kleurrijke karakter onze horizon verbreden.

Deel dit artikel