TV Show op reis compilaties zomer 2018 laat een selectie zien van 37 jaar TV Show. Een keuze op basis van het aantal verzoeken.

Aflevering 1 Roald Dahl - maandag 30 juli
In deze uitzending een portret uit 1986, dat Ivo Niehe maakte met schrijver Roald Dahl thuis in Engeland. En het gesprek dat hij na Dahl’s dood had met zijn tweede vrouw Felicity.

Roald-dahl.jpg
Roald Dahl
Roald-dahl.jpg

→ Bekijk de uitzending met Roald Dahl terug

Aflevering 2 Audrey Hepburn - 6 augustus
In deze uitzending het portret uit 1988 dat Ivo Niehe maakte met actrice Audrey Hepburn in Zwitserland, waar ze destijds woonde. Na Audrey's overlijden, precies 25 jaar geleden, ging Ivo samen met haar oudste zoon Sean terug naar de plek van die eerdere ontmoeting en haalde herinneringen op aan Hepburns veelbewogen leven.

Audrey.jpg
Audrey Hepburn
Audrey.jpg

→ Bekijk de uitzending met Audrey Hepburn terug

Aflevering 3 Hugo Claus - 13 augustus
Het portret uit 1996 dat Ivo Niehe maakte met de Vlaamse schrijver Hugo Claus die precies 10 jaar geleden overleed. Twee keer ontmoetten ze elkaar. Eerst in Claus’ buitenhuis in het Zuid-Franse Caromb en later thuis in Antwerpen. Het werden volgens de recensies de meest openhartige gesprekken die Claus ooit gaf.

→ Bekijk de uitzending met Hugo Claus terug

Aflevering 4 Jeff Koons en het duo Gilbert en George - 20 augustus
In deze uitzending twee portretten: het gesprek dat Ivo Niehe in 1992 had thuis bij kunstenaar Jeff Koons en in Rome met zijn toenmalige geliefde Cicciolina. En in Londen werd Ivo onverwacht gastvrij ontvangen bij het excentrieke duo Gilbert en George.

→ Bekijk de uitzending met Jeff Koons terug

Aflevering 5 David Bowie - 27 augustus
In deze uitzending Ivo Niehe's ontmoeting met de in 2016 overleden David Bowie en regisseur Ivo van Hove die Bowie de laatste maanden van zijn leven intensief meemaakte.

Bowie.jpg
David Bowie
Bowie.jpg

→ Bekijk de uitzending met David Bowie terug

Deel dit artikel