Vakkenvullen. De bijbaan der bijbanen. Wie heeft het niet gedaan? Een keerpunt in het leven van duizenden tieners. Voor het eerst geld verdienen, voor het eerst een baas, voor het eerst real world shit... In de nieuwe webserie Vakkenvullers volgen we de levens van vijf jonge vakkenvullers. 

Vakkenvullers speelt zich af tussen de schappen, aan de kassa, in de kantine van de Landsuper, een supermarkt waar iedereen gelijk is, altijd keihard wordt gewerkt, of in ieder geval wordt gedaan alsof, brengt iedereen zijn eigen game en wordt er altijd wel iemand genakt. Kortom; het leven kan een bitch zijn, maar uiteindelijk komt alles goed, zolang je blijft stacken.  

De serie is geschreven door Manju Reijmer en geregisseerd door Michael Middelkoop. De hoofdrollen worden vertolkt door Oussama Ahammoud, Carré Albers, Oscar Aerts, Leafs, Titia Hoogendoorn, Mingus Claessen en Zoe-Jadha Kluivert. Het eerste seizoen van de urban-comedy telt acht afleveringen van vijf tot zes minuten. 

Op woensdag 14 november om 15.00 uur verschijnen de eerste drie afleveringen online op het YouTube-kanaal van NPO 3. Daarna volgt er wekelijks, op woensdag, een nieuwe aflevering tot woensdag 19 december. 

Deel dit artikel