Een energieke 16-jarige stuiterbal en veteraan in de supermarkt. Deze jongen rent er al rond sinds z’n 12e, en kent alle ins- en outs. Hij heeft het oppimpen van het LANDSUPER werktenue tot een kunstvorm verheven.

Hij is zelfbenoemd ladiesman, met wisselend succes maar een onvermoeibaar doorzettingsvermogen. Voor advies, meestal ongevraagd en over ieder onderwerp op aarde, kunnen de jongens ook rekenen op Darryl. Hij heeft overal een antwoord op. Zijn verdere talenten? Volwassenen het bloed onder de nagels vandaan halen, ongemakkelijke situaties creëren en “hosseltjes zetten”. Hij stort zijn vrienden regelmatig in het avontuur, en heeft een haarfijn gevoel voor het blootleggen van dubbelzinnigheden van onze cultuur. Allemaal in de naam van een goede grap natuurlijk.

Leafs
Jahmil Dapaloe, beter bekend als Leafs, is een Nederlands rapper. Op 14-jarige leeftijd begon hij muziek te releasen op YouTube en Soundcloud, als onderdeel van het collectief Beast Boys. Enkele dagen na zijn vijftiende verjaardag bracht hij de single en videoclip Race uit, waarmee hij op de radar kwam van zijn huidige platenlabel. Tot nu toe heeft twee succesvolle EPs uitgebracht. De webserie Vakkenvullers, waarin hij de rol van Darryl vertolkt, is zijn eerste acteerklus. Volg Leafs op Instagram

Deel dit artikel