Rimon is eigenwijs, getalenteerd, maar heeft geen idee wat hij aanmoet met zijn leven. Zijn ouders - een Algerijnse hoogleraar en een Nederlandse verpleegster - zijn niet bepaald rijk dus op een vangnet hoeft Ri niet te rekenen. Misschien dat hij daarom nu de drang voelt om op eigen benen te staan.

Hij wordt ingewerkt door Darryl en Joshua en al snel is hij vast onderdeel van de groep. Als ze met z'n drieën in problemen komt is Rimon vaak degene die de dag moet redden, met gezond verstand en cojones. Maar relaxt wordt het niet, want op zijn eerste dag wordt hij verliefd op Jaylee. Een meisje waar hij nog minder van snapt dan het stapelen van aanbiedingen.

Oussama Ahammoud 
Oussama werd bij het Nederlandse publiek bekend door zijn rol Youssef 'Muis' Taheri in de Videoland-serie Mocro Maffia (2018). Een jaar eerder maakte hij zijn acteerdebuut in de korte film Het hele verhaal. Momenteel is hij te zien in Vakkenvullers als de herkenbare Rimon. In 2019 speelt hij tevens een rol in de nieuwe AVROTROS-serie MORTEN. → Volg Oussama op Instagram

Deel dit artikel