Ruut is een enthousiaste 30-er die nog graag bij de jongens wil horen. Hij zit bovenop de laatste trends en hypes, maar valt er net zo vaak vanaf. Tot groot vermaak van de vakkenvullers. Zijn leven is heerlijk simpel en speelt zich af tussen de LANDSUPER, tinderdates en de sportschool. 

Als manager ziet hij zichzelf als een motivator, inspirator and instigator. Ofzoiets... Hij houdt het grote plaatje in de gaten en laat zich niet afleiden door dagelijkse beslommeringen. Hoewel de supermarkt maar twee blokken van zijn ‘flexe vrijgezellenhonk’ is, komt hij graag aan in zijn compleet naar zijn smaak getunede Opel Corsa uit 2017. Net als Joshua is hij vaak de clou van een grap, maar onderschat Ruut niet: achter zijn vrolijke façade zit een manager met hart voor de zaak.

Oscar Aerts
Oscar Aerts is voornamelijk bekend door zijn rol als Vincent Muller in de soapserie Goede tijden, slechte tijden. Hij speelde de rol tussen 2013 en 2015. In 2016 speelde hij Dennis in Hartenstrijd, en in 2017 de rol van Andy in Tuintje van mijn hart. Recentelijk was hij te zien in de soapserie De Spa en speelt nu supermarktmanager Ruut in Vakkenvullers. → Volg Oscar op Instagram

Deel dit artikel