Een emotionele en openhartige Hans Dorrestijn in alweer de laatste aflevering van Volle Zalen. Met gemiddeld ruim een half miljoen kijkers per aflevering, zeer positieve recensies en hartverwarmende reacties beleeft Volle Zalen het meest succesvolle seizoen tot nu toe. En dat is veelbetekenend in een jaar waarin de theaterzalen noodgedwongen vrijwel leeg blijven... 

Cornald Maas; “Juist in deze tijd, waarin theatermakers gedwongen werden hun plannen aan te passen of uit te stellen, en de theaters grotendeels dicht zijn, werd de betekenis van de podiumkunsten extra duidelijk. Het theater is een plek voor bezinning, reflectie en hoop en de verhalen van de zes theatergrootheden dit seizoen boden de kijker precies dat, zo bleek uit de vele reacties.” 

Bekijk Volle Zalen - Seizoen 2020

Presentator Cornald Maas volgde in dit vijfde seizoen zanger Danny Vera, cabaretier en liedjesschrijver Jeroen van Merwijk, actrice Olga Zuiderhoek, acteur Hans Kesting, zangeres en actrice Jenny Arean en schrijver en cabaretier Hans Dorrestijn. Bekijk nu het complete seizoen van Volle Zalen 2020 terug. 

Deel dit artikel