Cornald Maas staat op de longlist voor de Sonja Barend Award 2018, voor het beste tv-interview van het afgelopen seizoen. De Volle Zalen-presentator behoort met interview met zanger en cabaretier Harrie Jekkers tot de tien kanshebbers.

In november 2017 wijdde Volle Zalen een aflevering aan de 67-jarige zanger en cabratier. Cornald Maas volgde Harrie Jekkers over langere periode, in binnen- en buitenland. Op Ibiza kreeg hij een unieke blik in het leven dat Jekkers de afgelopen jaren leidde én antwoord op de prangende vraag waarom Jekkers het artiestenbestaan zo lang vaarwel heeft gezegd en nu tóch weer optreedt.

Verder bestaat de longlist voor de Sonja Barend Award uit Jeroen Pauw, Adriaan van Dis, Tim den Besten, Janine Abbring, Jeroen Stekelenburg, Matthijs van Nieuwkerk, Wouter Zwart en Coen Verbraak. Tim den Besten, Wouter Zwart en Cornald Maas maken voor het eerst kans op de prijs. 

De uitreiking van de prijs vindt op woensdag 17 oktober plaats in De Wereld Draait Door. Winnaars krijgen de prijs uit handen van Sonja Barend.

Bekijk de hele uitzending terug!

Deel dit artikel