Ze spelen voor uitverkochte concertzalen met beroemde orkesten en gingen mee op staatsbezoek met Koning Willem Alexander en Koningin Maxima: de pianistenbroers Lucas en Arthur Jussen.

In deze aflevering van Volle Zalen de pianistenbroers Lucas en Arthur Jussen zoals u ze niet eerder zag. Cornald Maas reist met het duo naar Vlieland, waar ze in een kerkje een eenmalig concert geven. Hij spreekt ze, inspelend tussen de kerkbankjes en voetballend op het strand, over succes en ambitie en over hun imago van aaibare jongens.

En actrice Susan Visser vertelt over de kracht van theater en hoe een beeld haar kan raken. In gesprek met Cornald onthult ze hoe moeilijk acteren zonder tekst is, en hoe boos ze ooit was op regisseur Lars von Trier…

Cornald neemt ook een kijkje achter de schermen bij de psychologische en erotische thriller Eyes Wide Shut van Toneelgroep Maastricht. Acteur Beau Schneider, bekend door zijn rol als Tim Loderus in Goede Tijden, Slechte Tijden,  speelt daarin zijn eerste grote hoofdrol op toneel.

#VolleZalen

Uitgezonden op donderdag 15 september 2016.

Deel dit artikel