2020 zou het jaar worden van Danny Vera. De populaire Zeeuwse singer-songwriter stond na zijn megahit 'Roller Coaster' op menig festival prominent geprogrammeerd, zoals op PinkPop. Corona besliste anders...

De Volle Zalen aflevering over Danny Vera wordt op vrijdag 1 januari 2021 om 22.30 uur herhaald op NPO 2. 

Gedwongen rustperiode

Maar Vera zit bepaald niet in zak en as, zo blijkt uit deze eerste aflevering van het nieuwe sezoen van Volle Zalen. In tegendeel; na jaren van zwoegen kwam de gedwongen rustperiode hem eigenlijk wel goed uit. Hij kon alles ‘een beetje loslaten’ en componeerde tijdens de ‘intelligente lockdown’ nieuwe liedjes die hij presentator Cornald Maas thuis in Zeeland voor het eerst laat horen. Intussen raakte zijn vrouw Escha tijdens de lockdown-periode zwanger van hun eerste kind. 

Volle Zalen

Cornald Maas biedt een unieke blik achter de schermen van de Nederlandse podiumwereld. Rondlopend in de coulissen, dicht op de huid van de makers, opent hij deuren die meestal gesloten blijven.

De Sterrenwacht

Vera blijkt behalve muziek nóg een fascinatie te hebben, namelijk alles wat te maken heeft met het heelal, de planeten en mogelijk buitenaards leven. Samen met Maas brengt hij een bezoek aan de Sterrenwacht. 

Deel dit artikel