Actrice en zangdiva Jenny Arean (77) had al ‘stilzwijgend’ afscheid genomen van ‘het vak’ toen cabaretière Brigitte Kaandorp haar belde met de woorden ‘we gaan samen iets maken, want die strot van jou willen de mensen horen.’

De Volle Zalen aflevering over Jenny Arean zie je dinsdag 10 november 2020 om 20.25 uur op NPO 2. Daarna kun je de uitzending op deze pagina bekijken. 

Unieke samenwerking

Een unieke samenwerking tussen de twee vrouwen leek aanstaande, maar door corona is de voorstelling voorlopig van de baan. Cornald Maas zoekt Jenny Arean thuis op, waar ze de planten verzorgt en bezorgd het coronanieuws volgt, 'want ik ben natuurlijk ook niet meer de jongste'. 

Volle Zalen

Cornald Maas biedt een unieke blik achter de schermen van de Nederlandse podiumwereld. Rondlopend in de coulissen, dicht op de huid van de makers, opent hij deuren die meestal gesloten blijven

Over de invloed van Ischa Meijer

Aan de orde komen haar samenwerking met acteur Ton Kas bij 't Schaep, de invloed van Ischa Meijer - haar ex-partner - op haar en de 'leegte die je voelt als je niet of nog maar hoogstzelden op het podium staat'. De momenten samen met dochter en kleindochter zijn dan ook meer dan welkom. 

Deel dit artikel