In de eerste aflevering van het nieuwe seizoen volgt presentator Cornald Maas actrice, comédienne en zangeres Loes Luca. Je bent getuige van haar worsteling: Loes zorgt liefdevol voor haar dementerende moeder Ina, maar ze hecht ook aan vrijheid en avontuur...

De Volle Zalen aflevering over Loes Luca zie je dinsdag 29 oktober om 20.25 uur op NPO 2. Daarna kun je de uitzending op deze pagina bekijken. 

Loslaten en nieuwe wegen

Is Loes uiteindelijk genoodzaakt een keuze te maken? Kan ze haar huidige leven loslaten en kiezen voor nieuwe wegen? Voor deze aflevering reisde Cornald Maas met Loes onder andere naar Brighton, Zuid-Engeland, waar haar dochter Nina woont. Samen met haar moeder Ina zingt ze liedjes voor de bewoners van het verpleeghuis waar haar moeder verblijft.

blockquote
Ik was een beetje gevangen in de 'alzheimergevangenis' van mijn moeder.
Loes Luca

Mi Vida

Voor het eerst in haar leven speelt Luca de hoofdrol in een speelfilm, Mi Vida ('Mijn leven’), waarvan exclusief fragmenten in Volle Zalen worden vertoond. Voor deze Spaans-Nederlandse film verbleef ze zes weken in Cádiz, Zuid Spanje. In de film speelt ze de rol van een kapster uit Schiedam, die alles achter zich laat en een nieuw leven begint in Spanje. Is dat ook Loes haar eigen ultieme droom? 

Nieuw seizoen

Naast Loes Luca worden er nog zes andere prominente podiumkunstenaars gevolgd in het nieuwe seizoen van Volle Zalen, waaronder Huub van der Lubbe, Jack Wouterse, Ivo van Hove, Freek de Jonge, Alex Klaasen en Herman Finkers. Volle Zalen zie je elke dinsdagavond om 20.25 uur op NPO 2. Bekijk hieronder alvast een preview van het gloednieuwe seizoen. 

Preview Volle Zalen

Deel dit artikel