Volle Zalen reist voor deze aflevering af naar Sanne's geboortedorp Dedemsvaart, waar ze praat over haar jeugd, opvoeding en Overijsselse afkomst.

Eerste tv-optreden

Sanne Hans had al ver voor de pandemie besloten haar agenda minder vol te plannen. Naast het drukke artiestenbestaan brengt ze tegenwoordig samen met haar vriend een deel van het jaar door op Bonaire. Tijdens een bezoek aan haar voormalige school vertelt ze over het moment dat haar leven 'ontplofte' na een eerste tv-optreden en wat dat met haar deed.

Volle Zalen

Cornald Maas biedt een unieke blik achter de schermen van de Nederlandse podiumwereld. Rondlopend in de coulissen, dicht op de huid van de makers, opent hij deuren die meestal gesloten blijven.

Door de wind

Op haar zeilboot praat ze met liefde over haar overleden stiefvader Gerben, aan wie ze dacht toen ze in Beste Zangers het immens populaire nummer 'Door de Wind' van Stef Bos ten gehore bracht, een moment dat enorme impact op haar had. Volle Zalen is er ook bij als ze voor het eerst met haar band weer voor publiek mag rocken!

De Volle Zalen aflevering over Sanne Hans zie je dinsdag 19 oktober 2021 om 20.35 uur op NPO 2. Daarna kun je de uitzending hier bekijken.  

Deel dit artikel