AVROTROS.nl

Volle Zalen

Cornald Maas duikt in het leven van zes grote theaterpersoonlijkheden.
  • Vanaf dinsdag 31 oktober, elke dinsdag om 21.15 uur
  • NPO 2

Volle Zalen: Harrie Jekkers - Laat mij maar alleen

Aflevering twee is helemaal gewijd aan zanger en cabaretier Harrie Jekkers. Cornald Maas bezoekt hem op Ibiza en vraagt zich af waarom hij het artiestendom zó lang vaarwel heeft gezegd en nu tóch weer optreedt.

Hij vierde in de jaren tachtig successen met de band Klein Orkest, met nummers als ‘Oh, oh Den Haag’ en ‘Koos Werkeloos’. De groep scoorde een mega- hit met het lied 'Over de Muur'. Als cabaretier trok Jekkers tot eind jaren negentig een groot publiek met z’n typische Haagse tongval en humor. 

Daarna hing hij het artiestenbestaan aan de wilgen en leeft en woont hij al zeventien jaar in z’n eentje op het Spaanse eiland Ibiza. Nu is Harrie Jekkers samen met Klein Orkest terug op het podium en doet hij een uitgebreide tour langs de theaters. 

Cornald Maas bezoekt Jekkers op Ibiza en vraagt zich af waarom hij  het artiestendom zó lang vaarwel heeft gezegd en nu tóch weer optreedt. En klinken de liedjes anno 2017 nog net zo als voorheen?  


Bedankt!

Klik op de link in de bevestigingsmail om je aanmelding te bevestigen.

AVROTROS nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van het laatste AVROTROS nieuws en weten welke programma's je kunt verwachten? Meld je dan aan voor de wekelijkse AVROTROS nieuwsbrief.