Dan zoeken wij jou! In het nieuwe televisieprogramma Foodtruck Gezocht volgen we Nederlanders die aan het begin van hun foodtruck avontuur staan. Van het zoeken naar een geschikte bus of truck, tot de verbouwing, het doen van de inkopen en de voorbereidingen voor de eerste keer op een foodtruckfestival.

In Foodtruck Gezocht volgen we mensen die het roer om gaan gooien om een eigen foodtruck te starten. Voordat je een foodtruck hebt gekocht, hebt gepimpt en gaat draaien op je eerste festival, moeten er natuurlijk een aantal stappen worden genomen. Hoe vind je bijvoorbeeld een geschikte foodtruck? Wat kost zoiets? Hoe ga ik winst maken? Wat ga ik verkopen? Wat zijn de valkuilen? Wij volgen dit hele proces op camera.

Foodtruck Gezocht start vanaf woensdag 8 juli 2020

Op dit moment kun je je niet meer aanmelden voor het nieuwe programma Foodtruck Gezocht. In iedere aflevering staat één verhaal centraal. In de eerste aflevering is het avontuur van Dirk Poffers te zien. Hij doet zijn naam eer aan, want zijn droom is een foodtruck met poffertjes. Hij importeert een grote Amerikaanse truck maar dat zorgt voor flink wat hobbels op de weg, want lukt het hem wel om de truck aan de praat te krijgen, te verbouwen en festival-waardig te maken? 

Foodtruck Gezocht is vanaf woensdag 8 juli om 21.30 uur te zien bij AVROTROS op NPO 1.

Deel dit artikel