Opgeven is niet meer mogelijk. We zijn weer op zoek naar figuranten. Geïnteresseerd? Geef je nu op via onderstaand formulier!

clock update 17 jan 2019, 12:58

De opnames zijn inmiddels geweest. Opgeven is niet meer mogelijk.

Alles over Flikken Maastricht

Lijkt het jou leuk om te figureren in het dertiende seizoen van Flikken Maastricht en ben je beschikbaar in de periode tussen 5 augustus en 31 december 2018? Vul onderstaand formulier in en voeg een recente foto toe, zodat wij jou kunnen benaderen. Goed om te weten: Wij nemen alleen contact met je op als je in aanmerking komt voor een figuratierol en kunnen niet persoonlijk op iedere aanmelding reageren. 

We hebben je gegevens nodig om te bepalen of er passende figuratierollen voor je zijn. Je gegevens worden alleen gebruikt voor mogelijke figuratie in Flikken Maastricht en niet voor andere doeleinden. Je gegevens worden opgeslagen bij Kaap Holland Film, onderdeel van Warner Bros. Nederland en zullen op 31 december 2018 worden verwijderd. Houd er rekening mee dat wij geen (reiskosten) vergoeding kunnen bieden. De meeste opnames vinden plaats in- en om Maastricht. 

Vul onderstaand formulier zo volledig mogelijk in, zodat wij voldoende over je weten en een geschikte figuratierol voor je kunnen vinden. 

Deel dit artikel