"Omdat het zo goed gaat tussen Wolfs en Eva doen we er nog ééntje", schreef Angela Schijf bij een foto waarop Victor haar een pakkerd geeft. In ieder geval is seizoen 14 een feit en jij kunt daarin figureren. 

Bekijk de inhoud op Instagram
Alles over seizoen 13 en de cliffhanger

Wil jij figureren in het veertiende seizoen van Flikken Maastricht en ben je beschikbaar in de periode tussen 25 augustus en eind januari 2020? Vul onderstaand formulier in en voeg een recente foto toe, zodat wij jou kunnen benaderen. Goed om te weten: Wij nemen alleen contact met je op als je in aanmerking komt voor een figuratierol en kunnen niet persoonlijk op iedere aanmelding reageren. 

Privacy
We hebben je gegevens nodig om te bepalen of er passende figuratierollen voor je zijn. Je gegevens worden alléén gebruikt voor mogelijke figuratie in Flikken Maastricht en niet voor andere doeleinden. Je gegevens worden opgeslagen bij Warner Bros. Nederland en zullen verwijderd worden. Houd er rekening mee dat wij geen (reiskosten) vergoeding kunnen bieden. De meeste opnames vinden plaats in- en om Maastricht. 

Vul onderstaand formulier zo volledig mogelijk in, zodat wij voldoende over je weten en een geschikte figuratierol voor je kunnen vinden. 

Contactformulier

  • Max. bestandsgrootte 4MB, toegestane types JPG, PNG
  • Bovenstaande gegevens worden alleen gebruikt voor het aanmelden voor figuratie in Flikken Maastricht en niet voor andere doeleinden. Je gegevens worden na drie maanden verwijderd.

Deel dit artikel