Ben jij commando-waardig? Meld je dan nu aan voor het tweede seizoen van Kamp Van Koningsbrugge! 

clock update 15 jul 2021, 7:21
De inschrijving is gesloten

Let op: door het te groot aantal aanmeldingen is besloten de inschrijving eerder te sluiten. Het is niet meer mogelijk je aan te melden voor het tweede seizoen van Kamp van Koningsbrugge.

De uitdaging van je leven...

Kamp Van Koningsbrugge komt terug! Jeroen Van Koningsbrugge zoekt opnieuw vijftien gewone burgers. Vijftien gewone burgers die mentaal en fysiek sterk genoeg zijn om één van de zwaarste opleidingen aan te kunnen. De opleiding van The Special Forces.

Ben jij gemotiveerd tot op het bot en wil jij de uitdaging van je leven aangaan? Meld je dan nu aan voor seizoen 2.

De inschrijving voor seizoen 2 van Kamp Van Koningsbrugge is gesloten. 

Over Kamp Van Koningsbrugge

IJzeren discipline en wilskracht zijn nodig om een van de zwaarste opleidingen van Nederland te kunnen volbrengen. Die van de Special Forces, de best getrainde militaire eenheid van ons land. In het AVROTROS-programma Kamp Van Koningsbrugge ondergaan vijftien gewone burgers deze loodzware training.

Wie haalt het eind van dit unieke experiment waarbij zowel fysiek als mentaal het uiterste wordt gevraagd? Jeroen van Koningsbrugge is daar om zijn rekruten een hart onder de riem te steken.

De Special Forces

Het Korps Commandotroepen is de meest specialistische eenheid van het Nederlandse leger. De Special Forces worden ingezet bij geheime, risicovolle operaties, overal ter wereld. De opleiding is loodzwaar en slechts 3 procent haalt zijn groene baret. 

Het Korps Commandotroepen opent ook dit seizoen de deuren voor gewone burgers en geeft zo een inkijkje in de bijzondere wereld van de Special Forces.

Deel dit artikel