Kamp Van Koningsbrugge komt terug met een derde seizoen! Jeroen Van Koningsbrugge zoekt opnieuw vijftien gewone burgers die mentaal en fysiek sterk genoeg zijn om één van de zwaarste opleidingen aan te kunnen: de opleiding van The Special Forces.

clock update 27 jul 2022, 12:00
Aanmelding gesloten!

De redactie van Kamp Van Koningsbrugge heeft voor het derde seizoen veel aanmeldingen ontvangen. De deelnemers worden geselecteerd. Het is niet meer mogelijk om je op te geven. Er worden geen nieuwe aanmeldingen meer in behandeling genomen. Binnenkort volgt meer informatie over het derde seizoen. 

Meld je nu aan

Fysieke en mentale kracht alleen is voor dit seizoen Kamp Van Koningsbrugge niet voldoende. Je moet beschikken over een goede zwemvaardigheid, daarnaast moet je kunnen kaartlezen én vuur kunnen maken. Deins jij hier niet voor terug en ben jij commando-waardig? Geef je dan nu op.

Kamp Van Koningsbrugge seizoen 3: Geef je nu op

Over Kamp Van Koningsbrugge

Om de opleiding van de Special Forces te volbrengen, een van de zwaarste opleidingen van Nederland, heb je ijzeren discipline en wilskracht nodig. De Special Forces is de best getrainde militaire eenheid van ons land. Ze worden ingezet bij geheime, risicovolle operaties, overal ter wereld. In het AVROTROS-programma Kamp Van Koningsbrugge ondergaan vijftien gewone burgers deze loodzware training.

Wie haalt het eind van dit unieke experiment waarbij zowel fysiek als mentaal het uiterste wordt gevraagd? Jeroen van Koningsbrugge is daar om zijn rekruten een hart onder de riem te steken.

Deel dit artikel