Je bent van harte welkom bij de opnames in Vondel CS in het Vondelpark in Amsterdam.

clock update 13 mrt 2020, 14:03

In verband met het coronavirus wordt het advies van RIVM aangehouden. Dit betekent dat dr Kelder en Co live wordt uitgezonden, maar zonder publiek.

In dr Kelder en Co bespreekt Jort Kelder met wetenschappers de feiten achter hypes en hysterische berichtgeving. Elke uitzending zitten er drie gasten aan tafel en wordt er verder gekeken dan de waan van de dag, live vanuit VondelCS in het Vondelpark in Amsterdam. De uitzending wordt live uitgezonden op zaterdagmiddag tussen 13.00 en 14.00 uur op Radio 1.

De uitzending is gratis toegankelijk, je bent van harte welkom om langs te komen, en hoeft je niet vooraf aan te melden. Ben je de honderdste gast op een zaterdag dan zetten we je graag in het zonnetje en zal dr Kelder na afloop van het radioprogramma een heerlijk glaasje bubbels met je drinken.

Wil je weten welke onderwerpen we behandelen volg dr Kelder en Co dan op Facebook of Twitter of kijk op de website van dr Kelder en Co.

Reageren op de onderwerpen kan natuurlijk als je live aanwezig bent, ook na de uitzending wordt er vaak nog doorgepraat. Maar dr Kelder is ook te bereiken via [email protected].

Deel dit artikel