In de maand september kun je je laten testen bij AVROTROS! Wat weet jij over het corps, prijzige studentenkamers, SOA’s onder studenten en alles wat daar tussen in zit? Of heb jij veel kennis van over conceptie, gender reveals en baby virals? Kom dan naar de opnames van de Studententest en/of de Zwangerschapstest!

Studententest

Geef je op om de opname bij te wonen van de Studententest en speel live in de studio mee met de test! En misschien kan jij je wel de winnaar van De Studententest noemen! In de Studententest testen Jojanneke van den Berge en Splinter Chabot de gasten in de studio en de kijker thuis op hun kennis over het studentenleven. 

Meld je hier aan

De Studententest wordt opgenomen op 3 september 2019 om 12:15-15:30 uur in Studio 47 in Hilversum. Aanmelden kan vanaf 18 jaar.

Zwangerschapstest

Weet je niks over feuten, maar wel over foetussen? Dan kun je je hart ophalen bij de Zwangerschapstest. Geef je op om de opname bij te wonen en speel live in de studio mee met de test! Lauren Verster en Klaas van der Eerden presenteren de test die in het teken staat van zwanger worden, zwanger zijn en de poepluiers daarna! 

Meld je hier aan

De Zwangerschapstest wordt opgenomen op 3 september 2019 om 18:15-21:30 uur in Studio 47 in Hilversum. Bijwonen van de opnamen kan vanaf 18 jaar.

Deel dit artikel