Ben jij gek op schaatsen? En kom jij door de koek & zopie al helemaal in de wintersferen? Dan is dit iets voor jou! Voor het nieuwe televisieprogramma 'De ijzersterkste' zijn we op zoek naar enthousiast publiek.

Onder begeleiding van coaches Rintje Ritsma en Marianne Timmer, en andere grote schaatshelden uit het heden en verleden, worden twaalf bekende mannen en vrouwen klaargestoomd voor een strijd op het ijs. De deelnemers hebben de afgelopen maanden hun uiterste best gedaan om hun conditie op topniveau te krijgen. Zij hebben zich voorbereid op de fysieke en mentale strijd die zij op het ijs moeten gaan leveren. Van de ploegenachtervolging tot het koningsnummer, de 1500 meter.

Bekende Nederlanders

De bekende nedelanders die de schaatsen onder binden zijn: actrice Renée Fokker, radio DJ Wouter van der Goes, journaliste Nynke de Jong, zanger en presentator Jan Smit, presentator Renze Klamer, presentatrice Welmoed Sijtsma, actrice Ortal Vriend, vlogger Enzo Knol, acteur Kees Boot, ex-judoka Mark Huizinga, ex-hockeyster Kim Lammers en presentatrice Fidan Ekiz.

Topschaatsers

Marianne Timmer en Rintje Ritsma nemen het tegen elkaar op en zetten alles op alles om het beste uit hun team te halen. Zij coachen ieder zes deelnemers en maken daarbij niet alleen gebruik van hun eigen expertise. Topschaatsers als Sjinkie Knegt, Antoinette de Jong, Esmée Visser, Dai Dai Ntab en Kai Verbij en trainers van de KNSB delen hun kennis met de deelnemers. Wil jij zien wie er uiteindelijk met de titel ‘De ijzersterkste’ vandoor gaat? Kom naar de opnames!

De opnames vinden plaats buiten op de Jaap Eden IJsbaan in Amsterdam. Je kunt je nog aanmelden voor de volgende datum:

  • Zondag 24 november 2019 - LAATSTE KANS! OP=OP

Je wordt rond 19:00 uur verwacht bij de schaatsbaan, en de opnames zullen duren tot ongeveer 23:30 uur. Deze tijden zijn onder voorbehoud, je ontvangt t.z.t van ons een definitieve uitnodiging met daarin alle benodigde informatie. Inschrijven mag vanaf 18 jaar. Ben je jonger en wil je toch komen? Neem dan een begeleider mee van 18 jaar of ouder.

Meld je hier aan

Deel dit artikel