Wie kent ze niet? “Waterloo”, “Dancing Queen” en “Take a chance on me”. Van jong tot oud kan deze hits letterlijk meezingen. In de ABBA Sing-a-Long komen alle grote hits van de band ABBA langs.

In de meezing-quiz maken drie duo’s uit wie het meeste weet van ABBA. De bekendste ABBA- nummers, fragmenten, clips en foto’s komen voorbij en onze eigen band in de studio speelt een groot aantal ABBA-krakers. Met deze meezingshow op Oudejaarsavond komt Nederland helemaal in de stemming. Reden genoeg om thuis met familie en vrienden mee te spelen én te zingen! Wil jij deelnemen aan deze opname? Onderaan deze pagina kun je jezelf en anderen uit jouw huishouden opgeven als deelnemend publiek voor de ABBA Sing-a-Long.

De opname vindt op 14 december plaats via Zoom. De opname begint om 18.30 uur en duurt tot 21.45 uur.

De Feestdagen Sing-a-Long

Ook kun je je nog opgeven om deel te nemen aan de Feestdagen Sing-a-Long! “Happy New Year”, “Last Christmas” en “Driving Home for Christmas” zijn enkele van de bonte reeks liedjes die we allemaal kennen en kunnen meezingen. We horen ze live vertolkt door een geweldige band.  Met deze meezing-show -vlak voor de kerstdagen en Oud & nieuw- komt Nederland helemaal in de stemming. 

De opname vindt op 14 december plaats via Zoom. De opname begint om 10.15 en duurt tot 13.30 uur.

feestdagen-sing-a-long-2021.jpg
 
feestdagen-sing-a-long-2021.jpg

Meld je aan!

Via onderstaand formulier kun je jezelf en anderen opgeven om online deel te nemen aan de de opname van de ABBA Sing-a-Long en ook voor de Feestdagen Sing-a-Long. Let op: omdat er veel aanmeldingen zijn, wordt je aanmelding pas bevestigd als je een mail ontvangt. Voor meer informatie over het online bijwonen kun je mailen naar [email protected]

Je kunt je alleen aanmelden voor het deelnemende publiek als je 16 jaar of ouder bent.

Aanmelden

    Beide Sing-a-Longs worden op 14 december opgenomen
Deel dit artikel