Wie kent ze niet? “Waterloo”, “Dancing Queen” en “Take a chance on me”. Van jong tot oud kan deze hits letterlijk meezingen. In de ABBA Sing-a-Long komen alle grote hits van de band ABBA langs.

In de meezing-quiz maken drie duo’s uit wie het meeste weet van ABBA. De bekendste ABBA- nummers, fragmenten, clips en foto’s komen voorbij en onze eigen band in de studio speelt een groot aantal ABBA-krakers. Met deze meezingshow op Oudejaarsavond komt Nederland helemaal in de stemming. Reden genoeg om thuis met familie en vrienden mee te spelen én te zingen! Wil jij hierbij zijn? Onderaan deze pagina kun je jezelf en anderen opgeven voor de opname van de Sing-a-Long. 

De opname vindt plaats op 14 december in De Vorstin in Hilversum. De deuren zijn geopend vanaf 18.30 uur. De opname start om 19.15 uur en duurt tot 21.45 uur.

De Feestdagen Sing-a-Long

Ook kun je je nog opgeven voor de Feestdagen Sing-a-Long! “Happy New Year”, “Last Christmas” en “Driving Home for Christmas” zijn enkele van de bonte reeks liedjes die we allemaal kennen en kunnen meezingen. We horen ze live vertolkt door een geweldige band.  Met deze meezing-show -vlak voor de kerstdagen en Oud & nieuw- komt Nederland helemaal in de stemming. 

Ook deze opname vindt plaats op 14 december in De Vorstin in Hilversum. De deuren zijn vanaf 12.00 geopend en de opname begint om 12.30. Om 14.00 uur is de opname van de Feestdagen Sing-a-Long afgelopen. 

feestdagen-sing-a-long-2021.jpg
 
feestdagen-sing-a-long-2021.jpg

Locatie
De Vorstin
De Koninginneweg 44
1211 AS Hilversum

Coronamaatregelen

Let op! Voor onze opnames in De Vorstin is naast een toegangsbewijs ook een coronatoegangsbewijs nodig. Ook kunnen we je vragen we om je identiteitsbewijs bij de deur (rijbewijs, ID-kaart of paspoort).

Lees hieronder alles wat je daarvoor moet weten.

Een coronatoegangsbewijs houdt in dat je aan de deur de QR-code in de CoronaCheck-app laat zien van. Deze code kun je maken doordat je:

 • Een negatieve testuitslag hebt van Testen Voor Toegang, maximaal 24 uur oud;
 • Volledig bent gevaccineerd;
 • Een herstelbewijs hebt van maximaal 180 dagen oud.

Bij de entree vindt ook een gezondheidscheck plaats. Als er bij de ingang geen geldig coronatoegangsbewijs getoond kan worden, kunnen wij helaas geen toegang tot de opnames geven.

Indien je gebruik maakt van een negatief sneltestbewijs:

Als je geen vaccinatiebewijs of herstelbewijs hebt, kan je binnen de huidige coronamaatregelen gebruik maken van een sneltest van Testen Voor Toegang. We raden aan zo snel mogelijk online een afspraak te plannen via www.testenvoortoegang.nl zodat je verzekerd bent van een tijdslot. Let op: de uitslag van de test mag maximaal 24 uur oud zijn. Binnen een paar uur na de test ontvang je de uitslag per e-mail. Is de test negatief, dan kun je jouw testresultaat uploaden in de CoronaCheck-app. Deze download je gratis in de App Store of Google Play Store. 

Let op: wil je geen gebruik maken van de CoronaCheck-App? Maak dan via www.coronacheck.nl een QR-code. Deze kun je printen, of je slaat het pdf-bestand op op je telefoon. Laat deze code zien bij de ingang in combinatie met je ID-bewijs.

Indien je gebruik maakt van een vaccinatie- of herstelbewijs:

Download de CoronaCheck-app. Deze download je gratis in de App Store of Google Play Store. Log in met je DigiD om de gegevens op te halen van je vaccinatie- of je herstelbewijs. In de app kan je een QR-code aanmaken. Deze wordt gescand bij de ingang van De Vorstin. Samen met je kaartje doet deze QR-code dienst als toegangsbewijs. Heb je vragen? Kijk dan op www.testenvoortoegang.nl en www.coronacheck.nl voor alle informatie.

We kunnen je helaas geen toegang verlenen tot De Vorstin als:

 • Je negatieve test ouder is dan 24 uur.
 • Je een positieve testuitslag hebt.
 • Je QR-code in de app ongeldig is. We scannen alléén rechtstreeks vanuit de app – dit is een animatie en QR-code die regelmatig wordt ververst. Afbeeldingen, screenshots of gifjes zorgen voor een rood kruis op onze scanners.
 • Je QR-code een internationale code is – zet dus voorafgaand aan je bezoek je CoronaCheck-app op “Ik ben in Nederland”.
 • Je ID niet overeenkomt met de gegevens in je CoronaCheck-app.
 • Je telefoon een gebarsten of kapot scherm heeft, dan is scannen niet mogelijk. Controleer thuis of de QR-code in z’n geheel zichtbaar is. Print anders een papieren versie van je QR-code via www.coronacheck.nl

Help ons om de inloop van deze opname soepel te laten verlopen. Dit kan door aan het volgende te denken:

 • Kom op tijd! Door de controle duurt naar binnen gaan langer dan normaal.
 • Zorg dat je de laatste update van de app hebt. Check thuis in je app store of er nog een update open staat.
 • Neem bij een gebarsten of gebroken scherm een geprinte QR-code en je ID-bewijs mee.
 • Laad de QR-code vóór je vertrek in de app, zodat dit niet nog aan de deur hoeft.
 • Zet de nachtstand of blauwfilter uit, en de helderheid hoog.
 • Neem je identiteitsbewijs mee.
 • Er is data nodig voor de app, we hebben geen werkende wifi buiten het pand. Houd hier rekening mee.
 • Zorg tenslotte dat je aan de deur niet te veel apps open hebt staan, anders kan de CoronaCheck-app vastlopen.

Coronamaatregelen tijdens je bezoek aan De Vorstin:

 • Je hoeft binnen geen mondkapje op.
 • Volg te allen tijde de aanwijzingen op van de crew.
 • Hoest en nies in de binnenkant van je elleboog.

Meld je aan!

Via onderstaand formulier kun je jezelf en anderen opgeven voor de opname van de ABBA Sing-a-Long en ook voor de Feestdagen Sing-a-Long. Let op: omdat er veel aanmeldingen zijn, wordt je aanmelding pas bevestigd als je een mail met toegangsbewijs krijgt. Voor meer informatie over het bijwonen kun je mailen naar [email protected]

Je kunt je alleen aanmelden voor het publiek als je 18 jaar of ouder bent.

Aanmelden

  Beide Sing-a-Longs worden op 14 december opgenomen
 • Max. 10
 • Vul dit veld in als je meer mensen wilt aanmelden
Deel dit artikel