Goed nieuws! Onze studiodeuren mogen weer open voor een beperkt aantal publieksgasten. Bij onze opnames houden we rekening met de richtlijnen van de overheid en RIVM. Dat houdt in dat een bezoek aan Dit Was Het Nieuws er anders uit zal zien dan je gewend bent. Hieronder leggen we uit wat dat betekent voor jouw bezoek aan de opnames.

Zo laten we bijvoorbeeld minder mensen toe in de zaal (vooralsnog maximaal 30 publieksgasten ipv de gebruikelijke 300), zodat er voor iedereen een zitplek is én er anderhalve meter afstand tot andere bezoekers gehouden kan worden.

De gasten zijn op dit moment nog niet bekend.
Opnamedata: woensdag 13, 20 en 27 jan en 3, 10, 17 en 24 feb 2021

Duo- en solotickets

Een duoticket is alleen te gebruiken door 2 mensen die tot hetzelfde huishouden behoren, alle overige publieksgasten maken gebruik van de solotickets. Om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan, vragen we je om bij verkoudheids- of griepklachten thuis te blijven. 

Vanaf 19.15 uur gaan de buitendeuren open om het publiek te ontvangen. De gastvrouwen zullen eerst vragen of jij of iemand uit je huishouden corona gerelateerde gezondheidsklachten hebben alvorens ze de tickets gaan scannen. Bij twijfel vanuit onze kant hierover (zichtbare verkoudheidsverschijnselen) kan het zijn dat we je alsnog geen toegang kunnen verlenen.

Na het scannen van je ticket zullen de gastvrouwen je vervolgens naar de foyer verwijzen waar we voldoende ruimte hebben om iedereen op gepaste afstand van elkaar neer te kunnen zetten.

Voor iedereen geldt: houd rekening met elkaar en gebruik je gezond verstand. Ter plaatse zal je worden geïnformeerd over de geldende looproutes en het veilig gebruik van de sanitaire voorzieningen. 

De basisregels voor al onze medewerkers, bezoekers, artiesten en leveranciers zijn als volgt:

  • Houd minimaal 1,5 meter afstand van anderen
  • Blijf thuis als je verkoudheids- of griepklachten hebt
  • Vermijd drukte
  • Schud geen handen en vermijd fysiek contact met anderen
  • Desinfecteer bij binnenkomst je handen en was regelmatig je handen
  • Hoest en nies in de binnenkant van je elleboog
  • Houd je aan de aanwijzingen van het personeel

Op deze manier hopen we een zo veilig mogelijke situatie te handhaven voor iedereen.

BESTEL HIER JE KAARTEN

Programma
- Melden tussen 19.15-19.45 uur bij Foyer Studio 3/4
- Opname 20.00-22.00 uur

Hoe leuk dat is zie je in Dit Was Het Nieuws - achter de schermen

Deel dit artikel