De niezende panda, challenges die misgaan of een baby met een slappe lach; grappige video's zijn en blijven mega populair. Maar hoe goed zijn we eigenlijk in het voorspellen van de afloop van deze filmpjes? Onder leiding van presentator Buddy Vedder krijgen teamcaptains Britt Dekker en rapper Donnie de meest hilarische filmpjes van het internet te zien. Samen met hun bekende gasten moeten zij voorspellen hoe deze filmpjes aflopen. Wie is uiteindelijk de beste meestervoorspeller? Dat zien we vanaf zaterdag 12 januari wekelijks bij AVROTROS op NPO Zapp. 

Bijwonen

clock update

De opnames zijn al geweest, je kunt je hier niet meer voor aanmelden.

De opnames van deze nieuwe tv show vinden begin februari plaats in Amsterdam. Toegang is gratis en mogelijk vanaf 14 jaar. 

Insturen filmpjes

Heb je een zelfgemaakte video, die echt hi-la-risch is? Zo eentje waarbij iedereen altijd in een deuk ligt? Mail je filmpje dan naar [email protected] En wie weet, zien we dan hoe iemand door z’n stoel zakt, een baby met de slappe lach of hoe jouw vader totaal niet kan inparkeren. Insturen dus! 

NB:  Jouw persoonsgegevens zullen worden verwerkt in een databank die alleen beheerd wordt door producent (Tuvalu Media). Zonder toestemming van jou kan deze informatie niet gedeeld worden met anderen of voor andere programma’s. Indien je uitgeschreven wil worden kan dit door middel van het sturen naar een mail naar [email protected]

Deel dit artikel