Heb je de tv-serie Tijl in het voetspoor van Bach gezien? Dan heb je vast zin gekregen om in de huid van de jonge Johann Sebastian Bach te kruipen! AVROTROS Klassiek biedt een compleet verzorgde 5-daagse muziek- en cultuurreis aan in het teken van J.S. Bach. Bekijk tijdens de reis zelf wat zo’n diepe indruk maakte op de jonge componist!

AVROTROS Klassiek biedt liefhebbers de unieke kans om een geheel verzorgde 5-daagse busreis langs Eisenach, Weimar, Leipzig en Mühlhausen te maken. Het programma omvat o.a. een lezing, stadswandelingen, bezoeken aan vele kerken, het Bachmuseum, Schloss Köthen en natuurlijk prachtige concerten. Bekijk het hele programma hier!

WAAR & WANNEER
Data: woensdag 10 t/m zondag 14 juni 2020
Prijs: €850,- p.p. (incl. ****hotel met ontbijt, 4 drie-gangen maaltijden, 2 concerten, excursies en vervoer per luxe touringcar (comfort class).
Deze prijs is gebaseerd op verblijf in een 2-persoons kamer. Wanneer u alleen reist is de 1-persoons kamertoeslag van toepassing (in totaal €120,-).

Deze reis is exclusief voor leden van AVROTROS. Nog geen lid? Meld u hier aan voor € 7,50 per jaar.

Deze unieke reis meemaken? Boek online of bel T: 013-5363921 (9-17 uur). Boeken van deze reis verloopt via IC Productions.

Tijl heeft deze reis al gemaakt, hij zal er in juni niet bij zijn. Maar uiteraard is er goede begeleiding vanuit AVROTROS die u - samen met de ervaren gids - alles over het leven van Bach zal vertellen. 

Boek Reis

Deel dit artikel