Heb je de tv-serie Tijl in het voetspoor van Bach gezien? Dan heb je vast zin gekregen om in de huid van de jonge Johann Sebastian Bach te kruipen! AVROTROS Klassiek biedt een compleet verzorgde 5-daagse muziek- en cultuurreis aan in het teken van J.S. Bach. Bekijk tijdens de reis zelf wat zo’n diepe indruk maakte op de jonge componist!

AVROTROS Klassiek biedt liefhebbers de unieke kans om een geheel verzorgde 5-daagse busreis langs Eisenach, Weimar, Leipzig en Mühlhausen te maken. Het programma omvat o.a. een lezing, stadswandelingen, bezoeken aan vele kerken, het Bachmuseum, Schloss Köthen en natuurlijk prachtige concerten. Bekijk het hele programma!

WAAR & WANNEER
Data: 3 t/m 7 maart 2021
Prijs: €850,- p.p. (incl. ****hotel met ontbijt, 4 drie-gangen maaltijden, 2 concerten, excursies en vervoer per luxe touringcar (comfort class).
Deze prijs is gebaseerd op verblijf in een 2-persoons kamer. Wanneer u alleen reist is de 1-persoons kamertoeslag van toepassing (in totaal €120,-).

Uiteraard is er goede begeleiding vanuit AVROTROS die u - samen met de ervaren gids - alles over het leven van Bach zal vertellen. 

Extra maatregelen
De reisorganisatie heeft ivm corona de benodigde maatregelen getroffen, zodat u veilig en op gepaste afstand van deze reis kunt genieten. Zowel onderweg in de touringcars die zijn uitgerust met het juiste ventilatiesysteem als op alle locaties die u zult aandoen. Mocht er een situatie ontstaan waarbij we volgens de RIVM richtlijnen niet veilig op reis kunnen, dan wordt de reis alsnog verplaatst. 

Deze reis wordt georganiseerd door IC Productions, muziek- & cultuurreizen.

Deel dit artikel