Op 12 april kunt u met korting genieten van klassieke muziek tijdens het AVROTROS Vrijdagconcert van de Johannes-Passion.

Het Frans-Belgisch vocaal ensemble Vox Luminis o.l.v. Lionel Meunier brengt de prachtige 'Johannes-Passion' van J.S. Bach naar Utrecht. De indrukwekkende passie verklankt het lijdensverhaal van Jezus Christus volgens de evangelist Johannes. Op sommige momenten is de muziek ingetogen, maar er klinken ook felle dramatische koren en veel muzikale symboliek - de 'Johannes-Passion' behoort dan ook terecht tot het bekendste en mooiste dat Bach heeft nagelaten.

Het internationaal vermaarde koor Vox Luminis heeft een reputatie van wereldformaat opgebouwd en behoort tot de publiekslievelingen van de barokmuziek. Onder begeleiding van orkest Café Zimmerman en muzikaal leider Lionel Meunier brengen de vocalisten ‘de Johannes’ in Utrecht tot leven. De Zwitserse tenor Raphael Höhn heeft de rol van evangelist. 

Voorafgaand aan het concert is er om 19.30 uur een inleiding door Jaap Jan Steensma.

Locatie
De Grote Zaal van TivoliVredenburg te Utrecht

Datum
Vrijdag 12 april 2019

Tijd
20:15 - 22:30 uur - Vanaf 19:30 uur is er een inleiding.

Uitvoerenden:
Vox Luminis
Café Zimmermann
Lionel Meunier 
dirigent & bas
Raphael Höhn evangelist

Liefhebbers kunnen nu met een mooie korting kaarten bestellen voor dit concert! Je betaalt geen €39,-, maar slechts €29,95 per kaart. Reserveer je kaarten via onderstaande link en vul voordat je afrekent de actiecode Johannes0412 in, of bel de kassa van TivoliVredenburg via 030 - 2314544 (ma t/m za 10.00-18.00).

Deel dit artikel