Het populaire televisieprogramma Beste Zangers beleefde afgelopen jaar haar dertiende seizoen en wist wederom week na week miljoenen kijkers aan zich te binden. Op 14 mei 2022 zal een live editie van het programma plaatsvinden tijdens ‘Beste Zangers Live’ in Rotterdam Ahoy.

Al sinds het eerste seizoen in 2009 staat het programma garant voor spectaculaire vertolkingen van grote en bekende hits.

Voor vele artiesten, waaronder Glennis Grace en Davina Michelle betekende hun deelname zelfs een absolute doorbraak van hun carrière.

Op 14 mei komen vele artiesten die hebben deelgenomen aan het programma samen in Ahoy om de hoogtepunten van de afgelopen twaalf seizoenen te herbeleven. Onder anderen Davina Michelle, Miss Montreal, Henk Poort,

Emma Heesters, Glennis Grace, Julia Zahra en Rolf Sanchez zullen onder begeleiding van de Beste Zangers Liveband hier de mooiste, ontroerendste en meest spraak- makende momenten uit het program- ma live ten gehore brengen.

Bij dit evenement gaan we uit van de dan geldende corona regelgeving van de Rijksoverheid. Mocht het evenement niet doorgaan, dan ontvangt u het volledige aankoopbedrag terug.

WAAR & WANNEER
DATUM:  zaterdag 14 mei 2022
LOCATIE: Ahoy, Rotterdam
AANVANG: 20.00 uur
LEDENPRIJS: € 25,- (uitsluitend staanplaatsen)

Maximaal 4 kaarten per lidmaatschap. Reserveringskosten € 0,50 per ticket.|Deze korting geldt niet op reeds aangekochte kaarten en niet in combinatie met andere acties.

clock update 11 jan 2022, 10:27
Uitverkocht!

Helaas zijn er voor dit evenement geen tickets meer verkrijgbaar... 

Deel dit artikel