Dit najaar is het AVROTROS-programma Maestro terug met een spectaculair vijfde seizoen. Net zoals de afgelopen vier seizoenen gaat een groep BN'ers de uitdaging aan om zich tijdens het programma te ontwikkelen tot dirigent. In acht weken tijd leren ze alle kneepjes van het vak, gesteund door professionele coaches en een ervaren jury. In augustus, september en oktober 2019 vinden in de Philharmonie te Haarlem de opnames plaats. En jij kunt erbij zijn!

Het vijfde seizoen van Maestro zie je in het najaar van 2019 op NPO 1.

Wie kan het professionele orkest het beste in bedwang houden? Presentator Frits Sissing neemt het publiek thuis en in de Philharmonie acht weken lang mee in een spannende afvalrace. De winnaar krijgt, naast de eretitel Maestro 2019, de gouden baton uitgereikt. De kandidaten worden elke aflevering beoordeeld door een professionele jury én door de leden van het orkest. In de live finale mag het publiek meestemmen.


Wanneer?
Zaterdag 31 augustus, zondag 1 september, zaterdag 7 september, woensdag 11 september, woensdag 18 september, zaterdag 28 september en donderdag 17 oktober 2019. De opnames starten om 19:30 uur (behalve 31 augustus, dan beginnen de opnames al om 17:30 uur).

Waar?
Stadsschouwburg & Philharmonie Haarlem 
Lange Begijnestraat 11
2011 HH Haarlem

Bestel kaarten

Deel dit artikel