Dit najaar is het AVROTROS-programma Maestro terug met een zesde seizoen. Net zoals de afgelopen vijf seizoenen gaat een groep BN'ers de uitdaging aan om zich tijdens het programma te ontwikkelen tot dirigent. In acht weken tijd leren ze alle kneepjes van het vak, gesteund door professionele coaches en een ervaren jury. In oktober, november en december 2021 vinden in de Philharmonie te Haarlem de opnames plaats. En jij kunt erbij zijn!

Het zesde seizoen van Maestro zie je vanaf 5 december op NPO 1.

Wie kan het professionele orkest het beste in bedwang houden? Presentator Frits Sissing neemt het publiek thuis en in de Philharmonie acht weken lang mee in een spannende afvalrace. De winnaar krijgt, naast de eretitel Maestro 2021, de gouden baton uitgereikt. De kandidaten worden elke aflevering beoordeeld door een professionele jury én door de leden van het orkest. In de live finale mag het publiek meestemmen.

Wanneer?
Maandag 18 oktober, dinsdag 19 oktober, woensdag 17 november, dinsdag 30 november, dinsdag 7 december en dinsdag 14 december. De opnames starten om 20.00 uur.

Waar?
Stadsschouwburg & Philharmonie Haarlem 
Lange Begijnestraat 11
2011 HH Haarlem

BESTEL KAARTEN

Deel dit artikel