De 23-jarige pianist Ramon van Engelenhoven neemt aan het eind van de maand in het Muziekcentrum van de Omroep zijn solo-cd op in het kader van talenttraject ‘AVROTROS Klassiek presenteert!’. U kunt daarbij zijn!

In Studio 1 van het Muziekcentrum van de Omroep (MCO) in Hilversum werkt Ramon drie dagen lang intensief aan zijn cd met solo pianowerk van Skrjabin, Chopin, Debussy en Poulenc. Op vrijdagochtend 2 november mag een klein gezelschap aanschuiven in de studio om Ramon aan het werk te zien en mee te kijken in de techniek. Tijdens de lunch schuiven Ramon en opnameleider Guido Tichelman bij u aan tafel aan en kunt u hen vragen stellen over het opnameproces.

Ramon van Engelenhoven
Ramon van Engelenhoven
Ramon van Engelenhoven

Ramon van Engelenhoven neemt deel aan talenttraject ‘AVROTROS Klassiek presenteert!’ waarvoor we jonge klassieke muziektalenten selecteren. Met de deelnemers nemen we een professionele cd op en ze doen ruime media-ervaring op, door als terugkerende gasten op te treden in de AVROTROS Klassiek-radioprogrammering.

N.B. Bijwonen van de cd-opnames is mogelijk voor maximaal 8 personen, die muisstil aanwezig kunnen zijn. In verband met de onvoorspelbaarheid van het opnameproces zijn de aanvangstijden richttijden en moet u rekening houden met een marge.

Datum en tijd
Vrijdag 2 november 2018
10:30u ontvangst met koffie en thee in het MCO
±11:00u luisteren in Studio 1 naar Ramon van Engelenhoven
±11:30u kijken en luisteren bij Guido Tichelman in de techniek
±12:00u lunch
±12:30u einde

Uitvoerenden
Ramon van Engelenhoven – piano
Guido Tichelman – opnameleider 

Locatie
Muziekcentrum van de Omroep (MCO), Heuvellaan 33, Hilversum
Komt u met de auto? Er is beperkte plek om gratis te parkeren voor de deur. Betaald parkeren kan in de omliggende straten.

Ledenprijs
Speciale ledenprijs €10,- incl. koffie en lunch. Maximaal 2 kaarten per boeking.
Het lidmaatschap AVROTROS Klassiek kost €7,50 per jaar.
 

Deel dit artikel