Ga mee met AVROTROS naar een avontuurlijke wereld vol hartverwarmende verhalen uit het Disney koninkrijk in Disney On Ice presenteert Magisch IJsfestival.  En maak tevens kans op exclusieve VIP-tickets. 

Vaar mee met de dappere zeevaarder Vaiana en Maui, de grootste halfgod ooit, op een spectaculaire tocht om het gestolen hart van Te Fiti terug te brengen. Geniet met de hele familie van een magische mix van koninklijke supersterren en Disney Prinsessen in een winters wonderland!

AVROTROS-leden maken tevens kans op VIP-tickets 
Er worden 5 VIP-tickets verloot onder de boekers. Beleef de show vanaf je Diamant-stoel aan de rand van het ijs en zie hoe de kinderen uit jouw gezelschap een ritje maken op het ijs met Rapunzel en haar vrienden.

clock update 18 dec 2019, 12:02
Uitverkocht!

Er zijn helaas geen tickets meer beschikbaar!

WAAR & WANNEER
DATUM: zondag 22 december 2019
LOCATIE: Jaarbeurs, Utrecht
TIJD: 11.30 uur
PRIJS: €17,50 p.p.*

* Uitsluitend tribuneplaatsen
* Kinderen van 0 en 1 jaar zijn gratis, zij hebben geen eigen stoel en zitten bij de  ouders op schoot

ACTIEVOORWAARDEN VIP-TICKETS

De prijs bestaat uit 5 Diamant tickets  (minimaal 1 volwassene, kinderen 4 t/m 12 jaar). Kinderen moeten tussen de 4 en 12 jaar zijn om deel te kunnen nemen aan de Show Ride. Winnaars worden minimaal 20 minuten voor aanvang van de show op hun stoelen verwacht.
Als niet aan deze voorwaarden wordt voldaan, behoudt de show zich het recht voor om het gezelschap elders te plaatsen. Kinderen moeten worden begeleid door een volwassene. De kinderen zullen alleen in de show ride plaats nemen en niet op het ijs schaatsen Tickets voor de show ride zijn persoonlijk en kunnen niet worden doorverkocht of worden geruild voor andere tickets, contanten of merchandise. Tickets zijn op basis van beschikbaarheid en kunnen niet worden gebruikt met andere kortingen of met tickets die reeds geboekt zijn. Over de uitslag kan niet gecorrespondeerd worden. Reiskosten en verblijf zijn niet inbegrepen. Gegevens van deelnemers worden alleen gedeeld om de prijs te kunnen uitreiken. We kunnen niet garanderen dat extra bestelde naast de show ride plaatsen kunnen worden gereserveerd. 

Deel dit artikel