Geniet een weekend lang van afwisselende en verrassende klassieke muziek in de buitenlucht op festival Wonderfeel in ‘s-Graveland. Het laagdrempelige muziekfestival vindt plaats op 19, 20 en 21 juli 2019.

Wonderfeel
Wonderfeel is hét buitenfestival voor klassieke muziek, met de ongedwongen sfeer van een popfestival. Het is in zijn vijfjarige bestaan uitgegroeid tot een absolute must voor de klassieke muziekliefhebber.

Klassiek in het groen
Op het 25 hectare grote natuurgebied Schaep en Burgh in ‘s-Graveland liggen de zeven Wonderfeelpodia een kleine wandeling van elkaar verwijderd. De podia bieden voor elk wat wils: van Mozart tot Aart Strootman, van Rameau tot Pärt met lijntjes en jazz, wereld- en popmuziek. Er zijn musici van wereldklasse: jonge honden en oude rotten. 

Verder op het programma: dans, poëzie, muziekdocs, natuurwandelingen, yoga en diverse kinderactiviteiten. Het publiek luistert ontspannen op bankjes, in zitzakken onder de bomen of op een kleed in het gras. Er zijn rollende keukens met pizza en bier, bouillabaisse en champagne en alles wat daartussen zit. 

AVROTROS Klassiek presenteert!
Tijdens Wonderfeel treden drie deelnemers van het talenttraject AVROTROS Klassiek presenteert! op: zijn pianist Ramon van Engelenhoven, Duo Serenissima (Elisabeth Hetherington en David Mackor) en celliste Ella van Poucke met pianist Caspar Vos.

Waar en wanneer?
Wanneer: 19, 20 en 21 juli 2019 
Waar: Landgoed Schaep en Burgh, Franse Kampweg 2, ’s-Graveland
Prijs: €61,55 (oorspronkelijke prijs €68,25)
Kortingscode: WFavrotros19 - De korting geldt voor een dagkaart (dag naar keuze)

Bestel kaarten

Deel dit artikel