Hoe had de wereld er volgens de futuristen uit moeten zien? Maak kennis met dit thema via een lezing en tentoonstelling in het Kröller-Müller Museum. 

Europa maakt in 1912 kennis met het werk van de futuristen door een reizende tentoonstelling. Op donderdag 31 augustus maak je zelf uitgebreid kennis met dit thema in het Kröller-Müller Museum. Volg de lezing/inleiding door Renske Cohen Tervaert, conservator van het museum en medesamensteller van de tentoonstelling Het futurisme & Europa. De esthetiek van een nieuwe wereld. Aansluitend kan de tentoonstelling bezocht worden en geniet je van koffie/thee met taart in het museumrestaurant.

Locatie: Kröller-Müller Museum
Aanvang: Donderdag 31 augustus - 10:45 uur
Prijs: € 10,- excl. entreeticket Nationaal Park De Hoge Veluwe

Het museum ligt midden in Het Nationale Park De Hoge Veluwe. Daarom moet je ook voor het park betalen en hiervoor een apart entreekaartje kopen, kom je met de auto? Dan heb je ook een parkeerticket nodig. Tickets voor het park en parkeerplek kunnen op de dag van de lezing ter plaatse worden gekocht. Betaling ter plaatse kan uitsluitend middels pinbetaling. Je kunt ook makkelijk online een ticket voor het park kopen incl. parkeren, zie https://www.hogeveluwe.nl/nl/bezoek-het-park/entreeprijzen

Bestel tickets

Deel dit artikel