Voor het eerst organiseert AVROTROS een evenement dat geheel in het teken staat van het Junior Songfestival en daar moet jij bij zijn!

Tijdens deze fandag geven de finalisten van 2021, Shine, Melody, Priscilla en Ayana samen met ‘oud-finalisten’ als FOURCE, UNITY, Mylene & Rosanne, REMIX en Matheu Hinzen  een spetterend concert. 

Ontmoet jouw eigen JSF-idool tijdens de speciaal georganiseerde meet & greets. En wat kun je nog meer doen op de fandag? 

  • Zing met je favoriete JSF-artiest tijdens de JSF-karaoke.
  • Doe auditie en stuur de opgenomen video naar jezelf.
  • Maak je eigen TikTok-video op JSF liedjes. 
  • Workshop ‘leer de JSF-choreo’s’
  • Eten en drinken halen bij een van de foodtrucks

Bij dit evenement gaan we uit van de dan geldende corona regelgeving van de Rijksoverheid. Mocht het evenement niet doorgaan, dan ontvangt u het volledige aankoopbedrag terug.

Locatie: Theater De Speeldoos
Adres: Rembrandtlaan 35, Baarn
Datum: 3 april 2022
Tijdstippen: 10:00 uur of 14:00 uur
Ledenprijs: € 7,50
Niet-Ledenprijs: € 12,50

clock update 20 sep 2021, 12:28
Let op

Helaas moeten wij bekend maken dat De Junior Songfestival-Fandag niet op 21 november 2021 zal plaatsvinden. Door omstandigheden en onzekerheden rondom de maatregelingen kunnen wij niet een fandag organiseren zoals wij deze voor ogen hebben.  De nieuwe datum die je alvast in je agenda kunt zetten is zondag 3 april 2022! Heb je reeds tickets geboekt? Dan heb je een mail ontvangen met meer informatie.

Bestel tickets

Deel dit artikel