Denk jij die ene parel of dat bijzondere pronkstuk in huis te hebben? Het kan zomaar, zoals onlangs bleek met de ontdekking van een stalen sculptuur van 60.000 euro. En anders is hèt verhaal achter de meegenomen ‘schatten’ minstens zo leuk om te horen.

Bijna uitverkocht

Na de uitzending van 23 januari jl. zijn bijna alle tickets uitverkocht. Alleen voor België (Kemzeke) zijn nog een paar plaatsen beschikbaar. Excuses voor het ongemak. We hopen op 1 april de locaties voor het najaar bekend te maken....

Data opnamedagen voorjaar 2023: 

(onder voorbehoud van wijzigingen)

  • Maandag 13 februari: Drents Museum - Assen UITVERKOCHT
  • Maandag 27 maart: Nationaal Militair Museum - Soest UITVERKOCHT
  • Maandag 17 april: Dordrechts Museum - Dordrecht UITVERKOCHT
  • Maandag 8 mei: Kasteel Wijchen - Wijchen UITVERKOCHT
  • Maandag 22 mei: Museum Klok en Peel - Asten UITVERKOCHT
  • Maandag  5 juni: Verbeke Foundation - Kemzeke (België) LAATSTE KAARTEN

Voor de opnamedagen geldt de normale procedure. Max. 2 kaarten per persoon te bestellen en maximaal 3 objecten per persoon meenemen. Kaarten kunnen ook telefonisch besteld worden: 035-6726869 op werkdagen van 09.00 tot 17.00 uur.

NB: De tijdsloten 12.00 uur - 13.00 uur en 14.00 - 15.00 uur zijn exclusief voor leden en de kaarten kosten 5 euro per stuk.

Toestemming voor gebruik opnames  

Als je naar een opnamedag van Tussen Kunst en Kitsch komt geef je daarmee toestemming om op TV te komen. Wij maken een televisieprogramma, dus als je perse niet in beeld wilt komen adviseren wij je om op een andere manier de objecten te laten taxeren.⇒ dit moet je weten als je naar een van onze opnamedagen wilt gaan

NB: Op dit moment zijn alleen nog tickets voor leden beschikbaar. Nog geen lidmaatschap? Geen probleem. Bij bestelling van tickets kun je lidmaatschap naar keuze aanklikken. 

Bestel tickets

 

Online insturen Tussen Kunst en Kitsch opnamedagen

Online kun je ook nog steeds foto's van objecten (behalve schilderijen) ter beoordeling insturen. Alleen degenen die voor een opnamedag worden uitgenodigd krijgen een reactie. ⇒ Stuur een foto in en wie weet zien we je op onze speciale opnamedagen van Tussen Kunst en Kitsch.

Bestel tickets

Deel dit artikel