Wil jij oog in oog staan met de acteurs uit de jeugdserie Brugklas en de acteurs uit Brugklas de Musical? Dan is dit jouw kans! AVROTROS organiseert speciaal voor de echte fans een uniek evenement. Zondag 20 oktober staat het Zaantheater in Zaandam geheel in het teken van Brugklas.

clock update 7 okt 2019, 13:26
Geannuleerd

Helaas! Dit event hebben we moeten annuleren. Heb je al een kaartje gekocht? Je ontvangt per email informatie omtrent de annulering.

Heb jij vragen aan de Brugklassers of de docenten uit de serie? Dan kun je deze stellen tijdens de persconferentie. Of doe mee met musical workshops, stap in de Brugklas-photobooth of maak je eigen ‘Brugklas video’. 

De voorstelling van Brugklas de Musical en de eerstvolgende aflevering van Brugklas de serie kun je tijdens dit evenement bekijken. Ook kun je oog in oog staan met de castleden tijdens de georganiseerde Meet & Greets. Kortom, hier wil je bij zijn! 

WAAR & WANNEER
DATUM:  zondag 20 oktober 2019
LOCATIE: Zaantheater, Zaandam
AANVANG: 13.00 uur
PRIJS: € 10,-

Brugklas de Musical 
Alles wat er gebeurt in het eerste jaar van de middelbare school kun je nu van dichtbij meemaken in Brugklas de Musical. Een hip hop-musical over Willem van Oranje! Max (Niek Roozen), vindt dat een vet idee, lekker out of the box! Dan wil Emma (Belle Zimmerman) de hoofdrol spelen, want waarom zouden helden alleen mannen kunnen zijn? En wie bepaalt dat eigenlijk, hoe mannen en vrouwen zich gedragen? Brugklas de Musical is voor iedereen herkenbaar: een zoektocht naar wie je bent, in de belangrijkste periode van je leven.

Brugklas-1500-x-720.jpg
Brugklas de Musical
Brugklas-1500-x-720.jpg

Deel dit artikel