Na het succes van dit jaar organiseren wij ook in 2019 onze ledendag in Atrractiepark Toverland dat deze zomer maar liefst anderhalf keer zo groot is geworden! Ontdek tijdens de AVROTROS-ledendag extra voordelig de gloednieuwe themagebieden Port Laguna en Avalon, met o.a. de spectaculaire nieuwe achtbaan Fēnix. Stap binnen in een betoverende wereld vol avontuur, shows en spectaculaire attracties.

Bereid je voor op een gezellige dag. Presentatoren, artiesten, acteurs en makers van onze AVROTROS-programma’s zijn er om je te ontmoeten en met je op de foto te gaan.

Vlieg mee onder de vleugels van de spectaculaire wing coaster Fēnix en ervaar het gevoel van vliegen over de wateren van Avalon. Duik vanaf 40 meter hoogte naar beneden met een snelheid van 95 km/u en ga 3 keer over de kop. Daarna gaan jullie samen met de hele familie op zoek naar de bron van het eeuwig leven in boatride Merlin’s Quest. 

Het nieuwe entreegebied Port Laguna is een havenstadje vol warmte, kleur, magie ontspanning en gezelligheid, waar toveren letterlijk tot leven komt. Wie er met een toverstaf in de hand op ontdekking gaat, kan hier met de juiste toverspreuk en bijbehorende magische beweging écht toveren. Port Laguna is de thuishaven van de kleurrijke familie Magistralis. 

Datum
Zaterdag 13 april 2019

Locatie
Toverland, Sevenum

Toverland

Tijd
10.00 tot 18.00 uur

Prijs
€ 12,50  kinderen 90 – 120 cm
€ 22 ,-   ≥ 120 cm
(kinderen tot 90 cm hebben gratis toegang)

INCLUSIEF GRATIS PARKEREN

Maximaal 6 kaarten per lidmaatschap.

Bestel tickets

Deel dit artikel