Maak kennis met een van de beste landschapschilders aller tijden, de Britse John Constable. Verlies je tijdens een inleiding en een audiotour in zijn overweldigende Engelse landschappen in Tylers Museum Haarlem. 

De Britse John Constable was een rasechte romanticus. In zijn meesterlijke schilderkunst weet hij geluk, verdriet en liefde fenomenaal te vangen in licht, lucht en landschap. Voor de eerste overzichtstentoonstelling in Nederland zijn  van over de hele wereld zijn werken overgevlogen naar Teylers Museum in Haarlem. De ochtend begint met een kopje thee en koffie, waarna conservator Terry van Druten de expositie inleidt in de historische Gehoorzaal, die alleen al een bezoekje waard is. Tot slot bezoek je - mét een audiotour - de adembenemende landschappen van de Engelse grootmeester van de romantiek. 

Het museum heeft de benodigde maatregelen getroffen. De events zijn veilig te bezoeken, er wordt uiteraard rekening gehouden met minimaal 1,5 m. afstand ten opzichte van andere bezoekers.

clock update 20 aug 2020, 11:01
Uitverkocht

Helaas zijn er geen tickets meer...

Waar & wanneer
Donderdag 24 september (max. 30 personen) UITVERKOCHT
Extra datum: dinsdag 6 oktober (max. 30 personen) UITVERKOCHT
Locatie: Teylers Museum Haarlem
Tijd: 10:30 - 13:00 uur
Prijs: € 14,50

Deel dit artikel