Een mooie aanbieding om kennis te maken met de Zondagochtend Concerten in het Concertgebouw.

Het Zondagochtend Concert betekent een uur lang in Het Concertgebouw genieten van prachtige muziek door de beste orkesten en solisten. Misschien bent u al Zondagochtend Concert bezoeker en weet u dat als geen ander. Maar we bieden graag iedereen de mogelijkheid om kennis te maken met deze bijzondere concertserie. Voor drie concerten in de maand januari hebben we een mooie aanbieding ‘twee kaarten halen, één betalen’.

13 januari:
Mozart: Het meest geliefde klarinetconcert
Sharon Kam (foto) speelt het Klarinetconcert van Mozart, samen met het Württembergisches Kammerorchester. Omlijst door muziek van Gustav Holst en Nino Rota ( de ‘huiscomponist’ van filmregisseur Federico Fellini).

20 januari:
Sheherazade: Sprookjes uit 1001 nacht
Rimsky-Korsakov baseerde zijn meest geliefde orkestwerk op de sprookjes die Sheherazade elke avond voorlas aan de Sultan. Kleurrijke melodieën in Oosterse sferen… Tsjaikovski brengt een ode aan Mozart in zijn Rococo-variaties, met Pablo Ferrández (foto) als solist.

27 januari:
Bosmans en Brahms: een pianoconcert en een symfonie
Een kort, romantisch pianoconcert van de Nederlandse Henriëtte Bosmans waarin Ronald Brautigam (foto) zal soleren. Daarna dirigeert Edo de Waart Brahms’ bruisende Derde Symfonie, vol passie!


Tickets bestellen

Selecteer uw concert, kies uw stoelen en vul op de betaalpagina de actiecode VRIENDJAN19 in. De korting wordt automatisch verrekend.

Telefonisch reserveren via de Concertgebouwlijn:  020 671 83 45 (regulier tarief) o.v.v. VRIEND

Let op!! OP=OP

Bestel tickets

Deel dit artikel