Het Muziekfeest van het Jaar in de Ziggo Dome is het grootste eindejaars spektakel van Nederland, met muziek van eigen bodem. Van levenslied tot Nederpop, van kroeghits tot de mooiste ballads, op het Muziekfeest van het Jaar hoef je niet te kiezen!

clock update 2 dec 2021, 6:11
Tickets blijven geldig

Heb je eerder een of meerdere tickets gekocht voor 2020/2021? Deze zijn nog steeds geldig voor de nieuwe datum op 10 december 2022.

Vrienden van Muziekfeest van het Jaar, 

Het goede nieuws is dat wij op 11 december 2021 zullen terugkeren in de Ziggo Dome. Wij kunnen nu al aankondigen dat wij dit samen doen met: André Hazes, Snollebollekes, Jan Smit, Rolf Sanchez, Emma Heesters, Wilbert Pigmans, Django Wagner, Jeffrey Heesen, Henk Dissel, Mart Hoogkamer en vele anderen.

clock update 25 okt 2021, 9:06
UITVERKOCHT

Content..

Gekochte tickets blijven geldig voor Muziekfeest van het Jaar 2021. 

Bij dit evenement gaan we uit van de dan geldende corona regelgeving van de Rijksoverheid. Mocht het evenement niet doorgaan, dan ontvangt u het volledige aankoopbedrag terug.

We zien jullie in 2021!

blockquote
Het Muziekfeest van het Jaar blijft een bijzonder gezellig feestje, voor zowel de artiesten als het publiek. Alles en iedereen gaat deze avond arm en arm, mooi wat muziek kan doen!
Jan Smit

Datum
Zaterdag 11 december 2021

Locatie
Ziggo Dome Amsterdam

Tickets
Golden Circle tickets: € 65,- (excl. €0,50 servicekosten per ticket)
Staanplaatsen: € 50,- (excl. €0,50 servicekosten per ticket)

* Om tickets te bestellen, dien je lid te zijn van AVROTROS 

Bestel tickets

Deel dit artikel