Onze zoektocht naar mooie kunst en kitsch blijft doorgaan. Maar gezien het grote aantal online inzendingen zijn we genoodzaakt strenger te selecteren en ons te beperken tot alleen bijzondere voorwerpen. Ook al zouden we iedereen die een foto instuurt graag een antwoord willen geven, is dit helaas niet haalbaar. 

Als je toch graag een verhaal bij jouw voorwerp wil horen, raden we je aan om te wachten op de ‘normale’ opnamedagen. Dat er betere tijden komen waarin we ter plekke weer honderden objecten kunnen beoordelen staat voor ons vast. Nog even geduld en graag tot ziens. 

clock update 29 mrt 2021, 10:00
Stop op inzenden van schilderijen

Door het overweldigende aanbod inzendingen van schilderijen is het momenteel NIET meer mogelijk foto's in te zenden. 

 • Inzendingen die rechtstreeks naar de experts gestuurd worden komen NIET in aanmerking voor een opnamedag en krijgen geen reactie!

Wil je niet wachten omdat je denkt echt iets heel bijzonders te hebben vul dan onderstaand formulier in:   

Instructie voor het aanmelden van je voorwerpen

 • Vul per object één formulier in.
 • Geef bij 'toelichting' aan (1) hoe je aan het object bent gekomen en (2) sinds wanneer het in je bezit is.
 • Zorg dat de objecten goed te zien zijn. Vermijd tegenlicht, spiegelingen en zorg voor scherpe, niet bewogen foto's. 
  Wij vragen je twee foto's per object te maken en deze te uploaden. Een foto van een keurmerk/signatuur, als je deze kunt ontdekken, is zeer wenselijk. Ook de achterkant van een schilderij en de afmetingen van het voorwerp kan zinvolle informatie bieden.
 • Zorg dat de foto's van goede kwaliteit zijn en niet groter dan 4MB. Mocht het formulier niet willen verzenden, dan kan het helpen de foto kleiner te maken dan 4MB.

NB: Let op bij het insturen van foto's van schilderijen dat de foto's niet glimmen, niet te donker zijn en dat de signatuur leesbaar is. (Helaas kunnen we anders de inzending niet beoordelen).

Let op: het inzenden van één (of max drie) formulier(en) betekent dat je je bereid verklaart om deel te nemen aan een mogelijke tv-opname. Natuurlijk zullen wij de geldende Corona-preventie-regels in acht nemen. 

Je gegevens worden uitsluitend gebruikt voor Tussen Kunst en Kitsch. We vragen je e-mailadres en telefoonnummer om contact op te nemen, mocht je worden uitgekozen voor een opnamedag. De woonplaats is belangrijk voor het plannen van de opnames en de afbeeldingen om het object te kunnen beoordelen. We delen je gegevens alleen met de deskundigen voor het beoordelen. Je gegevens worden binnen een jaar na opgave verwijderd! 

Vul hier je gegevens in

 • Hoe ben je aan het object gekomen en sinds wanneer is het in jouw bezit?
 • Wat is de afmeting van het object?
 • (maximaal 4Mb)
 • (maximaal 4Mb)
Deel dit artikel