Beleef de magie van Hilversum Mediastad bij AVROTROS!

In het weekend van 1 en 2 september vindt de 11e editie van de Open Studio Dagen plaats op en rondom het Media Park van Hilversum.  Hét evenement waarbij je de kans krijgt een exclusief kijkje achter de schermen te nemen bij radio en TV, en waarbij er genoeg te doen en ontdekken is voor jong en oud!

Ook dit jaar zet AVROTROS weer haar deuren open. Laat je eerste glitter-tattoo zetten bij de Jill-stand of maak je een eigen cupcake zoals je hebt geleerd bij CupCakeCup. Word jij gezocht? Wel bij de stand van Opsporing Verzocht, dus kom even een kijkje nemen! Ontsnap uit "The Big Ecape"- truck, presenteer als Ron Boszhard van Zappsport, of ga los op een van de springkussens. 

Krijg een rondleiding door de EenVandaag studio, neem een kijkje in de Sterren NL radiostudio, of ontmoet de cast van de populaire jeugdserie Brugklas! Ben jij expert op het gebied van kunst en kitsch? Frits Sissing test of jij een expert bent. En geniet en zing mee met FOURCE, Junior Songfestival en Zappelin Go tijdens hun optredens. Heb jij het al in je agenda staan?

Datum
Zaterdag 1 september & zondag 2 september 2018

Tijd
Vanaf 10.00 uur

Locatie
AVROTROS en Mediapark Hilversum

Prijs
GRATIS

Bekijk het programma

Deel dit artikel