De 20-jarige blokfluitvirtuoze Lucie Horsch opent op 24 oktober samen met blokfluitconsort The Royal Wind Music blokfluitfestival ‘Open Recorder Days Amsterdam’. AVROTROS-leden krijgen korting voor het openingsconcert.

De blokfluit in opmars
Van donderdag 24 t/m zondag 27 oktober vinden voor de vierde keer de Open Recorder Days Amsterdam plaats, dit jaar met als thema: 'de blokfluit in opmars'. Vanuit de hele wereld komen blokfluitgrootheden naar Amsterdam om op te treden. Daarnaast is er een concours, een compositiewedstrijd, een instrumentenmarkt, een kindervoorstelling en zijn er masterclasses en workshops. Kortom: genoeg te doen! Het hele programma vind je op openrecorderdays.

Wij mogen een beperkt aantal kaarten voor het openingsconcert met 50% korting aan onze leden aanbieden.

Programma en uitvoerenden
Lucie Horsch - blokfluit
Nuala McKenna - cello
Menno van Delft - klavecimbel
Spaanse muziek en op Spanje geïnspireerde muziek, zoals Les Folies d’Espagne van Marin Marais en Recercadas van Diego Ortiz.
The Royal Wind Music
De Sinaasappelhof; muziek rondom de kathedraal van Sevilla – première

Wanneer en waar
Donderdag 24 oktober 2019, 20.00 uur
Conservatorium van Amsterdam
Oosterdokskade 151, Amsterdam

Tickets
Een ticket koop je voor €12,50 (in plaats van €25,-) via de webshop van de ‘Open Recorder Days Amsterdam’ . De korting wordt verrekend door onderaan het bestelformulier de code ‘AVROTROS’ in te vullen. Na betaling krijg je je ticket direct digitaal toegestuurd.

Let op: er is een maximum aantal tickets met korting beschikbaar voor AVROTROS-leden, dus op=op.

Bestel tickets

Deel dit artikel